El PDCat no encaixa amb el seu projecte de poble ni de comarca. És el principal motiu amb el qual Gemma Carim defensa el seu argument per abandonar el PDCat. Des d’avui ja no és militant perquè tampoc se sent identificada amb les declaracions i amb la línia del partit. En declaracions a Canal Terres de l’Ebre Carim ha assegurat que des del PDCat se l’ha atacat per haver fet un pacte amb Esquerra Republicana, amb qui governa ara al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Ella defensa que quan va entrar al Consell no era la candidata i va acceptar presidir la institució pel bé de la comarca per tirar endavant el seu projecte. Des del primer moment, assegura, ella volia pactar amb Esquerra però en aquell moment el partit no li va permetre. De moment continuarà al cap davant del Consell i de l’Ajuntament fins esgotar la legislatura i després ja decidirà sota quines sigles es presenta en les properes eleccions. Recordem, Gemma Carim va entrar a governar l’Ajuntament de Vinebre quan militava Unió. Quan va abandonar aquell partit va entrar a formar part de Convergència i des de la creació del PDCat ella hi militava. Després de deixar aquest partit buscarà una llista més transversal. De moment afirma que la més semblant a la seva ideologia és Junts per Catalunya que acull diferents posicions polítiques. Assumeix que s’ha de presentar sota unes sigles però  li agradaria presentar-se per lliure i treballar pel bé i pel futur de la comarca.

 

Autor:

Comunicador.