A partir de les 10 del matí, l’Ajuntament de Tivissa posa a la venda les entrades pels dos concerts de la ‘Nit Lírica’, en el marc de la cinquena edició de les ‘Nits a la Baranova’ de Tivissa.

Aquest any, la ‘Nit Lírica’, que tindrà lloc els dies 3 i 5 d’agost a l’interior de l’església de Sant Jaume, inclourà un concert amb la soprano de Darmós, Sara Blanch, la mezzosoprano de l’Ampolla, Anna Brull, i el cor The Beauty Fools, una formació on s’integren alguns dels cantants lírics més consolidats del país. El pianista Josep Buforn, que ha participat en totes les edicions de la lírica a Tivissa, també participa en aquest concert, que repetirà repertori els dos dies previstos.

Les entrades per la ‘Nit Lírica’, que oscil·len entre els 15 i els 25 euros, es poden adquirir de forma presencial a l’oficina d’atenció al públic de Tivissa i a les oficines municipals de Darmós. També es poden adquirir a través de la web www.turismetivissa.com, on hi ha, a més, tota la informació sobre la cinquena edició de les ‘Nits a la Baranova’ de Tivissa.

Aquest any, ‘Les Nits a la Baranova’ de Tivissa inclouen quatre nits temàtiques, que començaran els dies 3 i 5 d’agost amb la ‘Nit Lírica’ i continuaran el dia 11 d’agost amb la ‘Nit Escènica’, amb lectures teatralitzades. Pel dia 18 d’agost s’ha programat una ‘Nit Simfònica’ amb un concert per commemorar el 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre i, el darrer dissabte d’agost tindrà lloc la ‘Nit Històrica’, dedicada posar en relleu la ciutat ibèrica del Castellet de Banyoles.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.