A Amposta aquesta matinada han estat detingudes tres persones d’una banda organitzada per saquejar establiments d’electrodomèstics amb l’encastament del vehicle.

La policia local amb el suport dels mossos d’esquadra han interceptat a dos persones encaputxades a l’interior d’un local proper a l’establiment d’Electro HiperEuropa, passades les 3:30 de la matinada de dimarts.

Els agents han pogut comprovar com un vehicle amb el motor en funcionament estava davant la porta de l’establiment on s’havia encastat i diversos sacs plens amb objectes preparats per endur-se.

Amb l’arribada dels Mossos d’Esquadra s’ha pogut entrar a l’establiment amb seguretat i detenir als dos delinqüents. Posteriorment, els Mossos han capturat al tercer infractor que havia fugit dels llocs dels fets. Ja havien actuat a poblacions veïnes com Tortosa i Vinarós anteriorment.