Els pilots del Moto Club Circuit de Móra d’Ebre, van ser protagonistes en la cursa disputada el passat cap de setmana puntuable per la Copa Catalana. Era la quarta prova que es va disputar.

En PromoRACC 1-2 temps la victòria va ser per a Marc Lera de l’equip riberenc. Es va imposar en les dos carreres de que constava el circuit per davant de Charly Méndez i Jordi Losada. Lera se situa en segona posició a la general amb 136 punts, set menys que Ian Varó amb 143.

A la disciplina de PromoRACC 1-4 temps, es va imposar Anwar Assouirite del MC Circuit Móra d’Ebre. Després de ser quart en la primera prova, on s’imposava la seua companya d’equip Paola Ramos, Anwar va aconseguir travessar la línia d’arribada en primer lloc i dominar la cursa per davant de Xavi Domínguez i Jordi Albertón.

És líder de la general, tot i ser setè classificat en aquesta prova, Uriel Hidalgo amb 147 punts. Paola Ramos i Anwar Assouirite, són segona i tercers respectivament i han retallat diferències amb el líder.

Per últim en PromoRACC 2-4 temps la victòria va ser per a Erik Lorenzo, seguit de Daniel Viñas que manté el lideratge amb 171 punts.