En les properes setmanes començaran els treballs de demolició de l’antic Auditori Municipal José Antonio Valls. Des de l’any 2016 està pendent de la seva rehabilitació però finalment l’ajuntament ha previst construir-ne un de nou per motius tècnics i de normativa.

L’estudi barceloní Terradas Arquitectes, autors del Cosmocaixa o el Museu Marítim, va guanyar el concurs d’idees. El projecte preveu un auditori amb capacitat per 360 espectadors, una sala d’exposicions temporals al vestíbul, sala de conferències, espai per assajar i despatxos per l’administració. L’obra està pressupostada en 2,4 milions d’euros.

De moment s’ha adjudicat la redacció del projecte executiu per 100.000 euros i està previst que l’any vinent comencin el gruix de les obres de construcció. Per l’equip de govern, el nou auditori serà la cirereta dels equipaments culturals d’Alcanar.

Periodista.