Ja fa vint-i-cinc anys que els carrers de la Galera s’omplen de terrissaires, plats, gots i peces de tota mena. En aquesta edició han arribat als 90 expositors i consideren que han arribat al màxim del que pot créixer la fira. Als inicis, els estands eren terrissaires de les Terres de l’Ebre, però es va anar obrint a altres comunitats autònomes i altres països, com Polonia, França o Marroc. Enguany el país convidat ha estat el Japó. Nació que pot presumir de tenir una tradició mil·lenària en l’art de la terrissa.

 

La fira s’ha convertit en un clàssic del pont de l’1 de maig que atrau visitants de tot el territori. Com tots els anys, es va poder gaudir de múltiples activitats paral·leles. Com tallers infantils, visites al museu Terracota o demostracions de torn a càrrec d’autèntics terrissaires.

 

Periodista.