Benissanet és un dels pocs municipis de les Terres de l’Ebre que pot presumir de tenir el deute municipal a 0. L’Ajuntament de Benissanet, encapçalat pel republicà Xavier Arbó està afrontant dos obres importants al municipi. Per una banda s’està duent la 1a fase de la substitució de les canonades d’aigua del municipi per unes de polietilè, actuació a la qual s’ha de sumar l’adequació de pluvials i la millora del clavegueram. Per altra banda, s’està redactant el projecte de l’ampliació del Centre de Dia, que actualment és de 10 places i que s’ha quedat petit. El projecte puja a 300.000 €, de moment les noves places no seran concertades i segons l’alcalde, “esperem que a finals d’any estigui enllestit i si no pot ser, doncs després de reis que ja ho puguem rebre com un regal”.

Al llarg d’aquesta legislatura l’ajuntament també ha dut a terme el canvi de l’enllumenat públic al sistema LED, tot i que actualment s’està renovant una part del cablejat. Segons Xavier Arbó, “s’ha fet calaix, s’han portat els comptes bé i ara podem fer aquestes obres d’infraestructura”.
Arbó, també va avançar que, “tinc idea de tornar-me a presentar a les eleccions. Tenim un bon equip, hi ha un bon ambient i estic obert a poder seguir, tot i que estic pendent, com la resta d’alcaldes que vam donar suport i deixar locals per a l’1-O del que pugui passar”.

El republicà però, considera que, “dos legislatures són prou per a sentir-te satisfet de la feina que has fet i si al final em presento i guanyo, començaré la legislatura i al cap de dos anys cediré el càrrec a un relleu que vingui al darrere”.

Un dels millors col·locats pel relleu és David Terrones, 1r tinent d’alcalde i regidor de Festes.