Del 28 d’abril a l’1 de maig, Tortosa viurà la 74a edició d’Expoebre, la Fira de la Primavera. El pavelló firal de Remolins i el seu entorn acollirà els 180 expositors d’una fira amb xifres molt similars a les de l’edició de l’any passat. Emili Lehmann, regidor de Fires i Comerç de l’Ajuntament de Tortosa, explica que, “Expoebre és un punt important en el calendari de Tortosa. Més enllà del fet que hàgim tingut alguns anys de menys bonança i un canvi d’ubicació, l’estem recuperant. Amb la nostra fira comença a brotar tot de nou, ja que és la posada en escena d’un clima que ens acompanyarà en els pròxims mesos i és l’inici de la gran activitat cultural i social que la nostra ciutat genera al carrer. El punt d’inici d’aquest període sempre ens agrada ficar-lo a Expoebre”.

Lehmann considera, “que la gratuïtat ha estat la clau de la recuperació d’Expoebre. Abans les fires tenien únicament un component comercial, però avui en dia, a més d’aquest, també han de tenir un component lúdic, social i dinamitzador, i no només de l’espai de la fira, sinó de tota la ciutat”.

El regidor de Fires, ja va avançar que, de cara a l’any que ve, que Expoebre complirà el 75è aniversari, ja estan preparant idees per organitzar una edició excepcional de la fira.