El Partit Demòcrata d’Amposta ha ratificat a Manel Masià com a candidat a l’alcaldia per les eleccions municipals d’aquí un any. Masià agafa el relleu de 28 anys de governs de Convergència i Unió, i amb l’impuls renovador del PDeCAT i sectors independents del sobiranisme, vol repetir la fórmula de Junts per Catalunya. Un front que comú, que un cop més, no ha trobat la sintonia amb Esquerra Republicana.

“Segurament ens presentarem com Junts per Amposta, no està acabat de definir. Nosaltres que som sobiranistes, apostem per un front comú”, ha explicat Masià. Per això volem comptar amb gent de l’ANC o Òmnium.

Per fer la llista, el PDeCAT s’ha posat a treballar amb un seguit de conferències que omplin de contingut el seu programa i els permeti bastir una candidatura. Masià ho resumeix en fer una Amposta magnètica.

L’assemblea d’associats va tenir el suport dels dos membres ebrencs de l’executiva del PDeCAT: Lluís Soler i Ferran Bel. Per Bel, responsable de l’estratègia municipal, la qüestió del nom amb que es presentaran a les municipals encara no és prioritari.

Periodista.