L’actual cap local del Pdecat a Amposta, Manel Masià, ha confirmat que es presentarà a les primàries per encapçalar la llista del Partit Demòcrata per intentar recuperar l’alcaldia a la capital del Montsià. L’assemblea local ha donat el tret de sortida per triar el seu cap de llista.

A partir d’ara, el procès és monitoritzat per serveis centrals del partit qui vetllarà pel bon funcionament i la transparència de les eleccions. La data escollida és el 13 d’abril i hi assistiran Mònica Sales, Ferran Bel, Marta Pascal i David Bonvehí.En aquest context, el Partit Demòcrata ha iniciat un cicle jornades sectorials per millorar el contingut del futur programa polític. Es van iniciar el 8 de març passat, coincidint amb el dia Internacional de les Dones, i amb l’assistència de la senadora Beth Abad. El proper acte serà el 6 d’abril i es parlarà sobre les pensions, amb la presència confirmada del diputat al Congrés Carles Campuzano.

Autor:

Periodista.