El saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta ha acollit aquest cap de setmana un dels actes més emotius de l’any: el lliurament del Premi Amposta. Enguany, a Apasa: una de les entitats que millor exemplifica els termes ‘integració’ i ‘inclusió’ i l’orgull de ser ampostí.

Si alguna entitat simbolitza el múscul associatiu d’Amposta és Apasa. Va néixer fa 40 anys. Un grup de pares es van agrupar per intentar millorar la vida dels fills amb discapacitat intel·lectual. 4 dècades després, aquesta petita gran família està formada per més d’un centenar de treballadors que atenen 160 usuaris. L’esperit, però, es manté intacte, i amb una trajectòria que li ha valgut el Premi Amposta 2017. Per Apasa, el reconeixement és coral. Un premi que també exemplifica l’orgull de ser ampostí. 40 anys en els què no només s’ha intentat millorar la vida de fills i famílies sinó de la societat ampostina.

Autor:

Periodista.