El refugi de la UEC va reobrir les portes aquest cap de setmana, per donar servei als usuaris del Port. Una proposta renovada que presenta novetats i millora dels seus serveis.

Les portes del refugi de la UEC han tornat a obrir al vell mig del massís de Caro, en un ambient inigualable. Es tracta d’un refugi guardat, confortable, obert a tots els públics.

L’equipament va néixer de l’aportació de tots els socis, que en l’actualitat són més de quatre-cents i es va obrir amb finalitat de donar un servei més als usuaris del Port. D’entre les deu candidatures que s’havien presentat per a regentar-lo, finalment s’ha decidit adjudicar-li a Josep Estrada.

S’han efectuat millores a un refugi que es va trobar en bones condicions. Hi ha capacitat per 37 persones que es poden distribuir en 5 habitacions.

La voluntat del nou guarda és diversificar el servei entre els quatre establiments que hi ha al port, amb una carta de bocates i plats combinats ambientats en els avencs, coves o barrancs que s’hi troba al Massís.

Una millora orientada a les famílies per tal que puguin gaudir d’uns paratges insòlits.