A les 7:20 hores d’aquest divendres, el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha rebut un avís de trets al carrer Cañas del municipi i ha mobilitzat una unitat d’emergència mèdica, que ha certificat la defunció de les dues persones en arribar al domicili.

En declaracions als mitjans, el delegat del govern espanyol Juan Carlos Moragues ha explicat que l’home, de 35 anys d’edat i nacionalitat alemanya, hauria mort l’exparella, de la mateixa nacionalitat, després de desplaçar-se des d’Alemanya per dispara-li i posteriorment suïcidar-se. Moragues ha afegit que no consten denúncies prèvies ni cap procediment judicial obert. Amb la mort d’aquesta dona, serien 46 les assassinades per la violència masclista a l’Estat espanyol al llarg d’aquest 2017. Set d’elles al País Valencià i vuit a Catalunya. 
 
El delegat del govern espanyol ha informat que la dona tenia la segona residència a Vinaròs, on vivia en un domicili adjacent al dels seus pares. Sobre el fet que pogués estar embarassada, tal com han informat alguns mitjans, Moragues ha emplaçat a l’autòpsia i ha remarcat que es tracta d’un fet “molt delicat” que encara no està confirmat.