Per quart any consecutiu la Cambra Arrossera del Montsià ha repartit beques i premis per valor de 4.800 €, en una estratègia de promoció diferent i singular, que abasta el conjunt de Catalunya. La forma de fer-ho és patrocinant un concurs anomenat “Els xefs del futur” en el que hi participen els alumnes de les principals Escoles d’Hoteleria i Turisme de Catalunya com són les de Barcelona, Girona, Lleida i Cambrils, on acudeixen força futurs professionals de les Terres de l’Ebre.
Els premis d’aquesta quarta edició es van entregar el passat 23 de març a Lleida.Els guanyadors a la millor recepta tradicional van ser dos alumnes de l’Escola de Lleida, Maria Victòria Majos Palau i Sergi Melcior Nicuesa. I els guanyadors a la millor recepta creativa van ser alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, Antonio Barrabino Molinero i Víctor Guillem Adell.
Cada premi-recepta estava dotat en 2.000 € i, a més, als 8 finalistes, dos per cada escola, se’l atorgava una beca de cent euros cadascun. La direcció de la Cambra Arrossera del Montsià assenyala en una nota que “l’objectiu d’aquest concurs, a nivell de Catalunya, és donar a conèixer un producte originari del nostre país i d’una grandíssima qualitat als alumnes dels centres amb qui Arròs Montsià col·labora”, ja que l’entitat “ vol col·laborar en la formació dels guanyadors d’aquest concurs amb dotacions que els ajudaran en la millora de la seva formació i en la seva inserció al món laboral“.