En l’acte de diumenge hi participaran els cuiners Fran López, Hèctor Roda i Joan Esteller, que prepararan un paella d’arròs amb verdures. El xef Lòpez, doble estrella Michelin, fill de l’Aldea, ha participat, aquest divendres, en la presentació de la jornada explicant a un grup d’escolars la importància del treball, a la cuina, amb productes de proximitat i de les línies de treball per convertir un producte de l’horta en un plat ple de creativitat.
L’alcalde Dani Andreu ha presentat l’acte gastronòmic del proper diumenge, “no com una festa o una alegria”, sinó com “un acte d’esperança” per resoldre una situació que ha generat “tanta tristesa” al municipi i que “encara no s’ha resolt”. “La generació de beneficis pot donar continuïtat a una indústria que genera llocs de treball, pot fer que els pagesos hi confiïn i que generi confiança que el sector primari de l’Aldea pot continuar i que els afectats podran recuperar els seus estalvis”, ha dit Andreu.
https://www.youtube.com/watch?v=14w7queIWZM