El Roquetenc va estar ben situat i va tancar bé el joc interior d’un equip local que no es va trobar còmode en el primer acte. Els roquetencs, a més, van fer més sensació de perill, principalment amb una gran rematada d’Aleix que va evitar Sergi, porter local. El partit, al primer temps era de 0-0, però una jugada del jesusenc Jordi Tomàs per la dreta va propiciar l’1-0. JaviAsín va acabar empenyent l’esfèric. El Roquetenc, però, va empatar arran d’un córner que va rematar Cesc, al segon pal. L’1-1 era just al descans.

A la represa, amb els minuts, el Catalònia va obrir el camp i va fer un pas avant. El Roquetenc va haver de fer-lo enrere. Juanjo Rovira va fer forat per l’esquerra. Els visitants van tenir una ocasió amb una jugada de Marc Alegre. No obstant això, van ser els locals els que amb la seua pressió van asfixiar a un Roquetenc que va patir però que va saber fer-ho. Àlex, porter roquetenc, va estar molt encertat i va evitar, juntament amb el seriós treball defensiu de l’equip visitant, que els locals puguessin guanyar. Al final, 1-1. Per la segona meitat, el Catalònia va merèixer el triomf però també cal considerar que pel bon treball defensiu, el Roquetenc mereixia puntuar. Els de Poy tornen a sumar després de tres derrotes quan porten sis partits seguits fora de casa. El Catalònia es manté a la part alta de la taula.

https://www.youtube.com/watch?v=xOVYsw6X9VQ

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez