L’ecofòrum pretén posar les bases per transformar qualsevol destinació turística, però sempre a través d’un procés que promou la conservació de l’espai natural i que propicia una implicació social i econòmica beneficiosa per a les poblacions locals. Tot per continuar en la línia del que propugna la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre.

Sant Carles de la Ràpita te fixat evolucionar cap a un model de turisme sostenible. Un posicionament que beneficiarà a l’acció comunitària i permetrà crear nous serveis turístics orientats a un perfil de viatger més solidari, holístic i respectuós amb la natura.

A la setena edició de l’Ecofòrum hi han participat agents públics, empreses i experts per discutir de turisme sostenible, que enguany se centra en els productes ecològics i de proximitat. A les ponències també han parlat de màrqueting, cultius ecològics i s’han presentat projectes com la recuperació del mas de Matarredona, a la Serra del Montsià. A més, s’ha celebrat aquesta jornada coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Turisme.

https://www.youtube.com/watch?v=mPfIq-g24Yk

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez