A La Ràpita, únic punt de Catalunya on es feia, va estar organitzada per la regidoria de Turisme i l’Estació Nàutica, de la mà de la comunitat ebrenca Igersebre. Els participants, entre els quals n’hi havia alguns de molt populars i influents en aquesta xarxa social, van fer diverses activitats a la localitat i van publicar desenes d’imatges del municipi i la seva cuina. Només durant la jornada es van penjar 300 fotografies de La Ràpita a Instagram, que se sumen al miler que s’han generat en el concurs #LaRapitaTrip que s’ha dut a terme en les últimes setmanes.

Els participants van captar les imatges en una jornada la població en què van fer degustacions de musclos, ostres i arrossos, tot coincidint amb les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs. A més, van fer una sortida en vela i van visitar les muscleres i la platja del Trabucador. per tancar la jornada es va procedir a fer l’entrega del premi del concurs d’Instagram LaRàpitaTrip.

Enguany el guanyador va ser el fotògraf de natura i viatges David Sangüesa, que signa a Instagram com a @Dasanes77, amb una imatge que mostra una barca al bell mig d’una badia dels Alfacs. L’autor de la fotografia guanyadora es va emportar una escapada per a dos persones a La Ràpita, que inclou una nit d’allotjament i una ruta de les Muscleres amb degustació d’ostres i musclos.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez