El Balaguer es va avançar aviat amb un gran gol d’Asier, a la sortida d’un córner. El partit era intens, amb anada i tornada. La Rapitenca va tenir resposta aviat. Sergi José, també arran d’un córnerm va fer l’empat. Acte seguit, una jugada local i la pilota que va anar al travesser i el defensa el rebot del defensa del Balaguer va comportar el 2-1. El partit, fins el descans, fou força interessant amb oportunitats per als dos equips. La més clara pels visitants, un gol anulat molt protestat. Per als locals, una vaselina de Srgi José i la pilota que, amb intriga, va anar amb travesser. A la represa, el partit es va anar travant. Adria, jugador del Balaguer, va veure dues grogues en un minut. El desgast del primer temps es va acusar. I l’àrbitre que també estava ‘desgastat’. No va tenir un bon matí. Va voler compensar per un costat i per un altre. El Balaguer empata arran d’un penal. Possible mans d’Amador (rigoroses) i el col.legiat que li ensenya targeta a Pau, que ja en tenia una del primer temps quan havia d’estar fora del camp, per haver estat atès, i va entrar sense permís de l’àrbitre.
Asier no va perdonar. Amb el 2-2, va poder passar de tot. Dues ocasions visitants (amb una jugada de gol anulada amb antelació) i dues també locals amb accions de Nacho i del debutant Gabi (arriba procedent de l’Acero). I un possible penal a Jack que li va faltar ofici per poder haver-se tirat a terra i provocar-lo.

Autor: