El FC Ascó ha tancat una triple incorporació a  les files del conjunt que dirigirà Santi Castillejo en substitució de Miguel Rubio, que deixa el club després de cinc temporades consecutives.

Riki que arriba procedent del Reus Deportiu, Pato del Morell i Peke de la Rapitenca s’han compromés amb l’Ascó. S’afegeixen a Jordi Martí, primer fitxatge d’aquesta campanya, que arribava del Formentera.

Quatre novetats que s’afegeixen a les renovacions de Dani Argilaga, Víctor Bertomeu, Artur Gòdia, Andreu Guiu, José Ramón, Socías, Sergio López i Gerard Roigé.

Per contra, s’ha confirmat la baixa d’un dels puntals asconencs, amb la no continuïtat d’Albert Virgili. El davanter després de tres temporades a l’Ascó ha decidit no renovar, havent-se convertit amb 33 gols en el màxim golejador històric del club, des de l’any de fundació al 2010. Virgili acompanya a Iván Cristino, havent-se compromés amb el CD Tortosa de 2a catalana. També deixen el club asconenc, Edu Vives, Miki Massana, Montané, Joel Coch, Ivan de Nova i Asier Eizaguirre.

El FC Ascó segueix avançant en la renovació de la plantilla de cara al curs 2016-2017. La directiva riberenca ha tancat una triple incorporació a  les files del conjunt que dirigirà Santi Castillejo en substitució de Miguel Rubio, que deixa el club després de cinc temporades consecutives.

Riki que arriba procedent del Reus Deportiu, Pato del Morell i Peke de la Rapitenca s’han compromés amb l’Ascó. S’afegeixen a Jordi Martí, primer fitxatge d’aquesta campanya, que arribava del Formentera.

Quatre novetats que s’afegeixen a les renovacions de Dani Argilaga, Víctor Bertomeu, Artur Gòdia, Andreu Guiu, José Ramón, Socías, Sergio López i Gerard Roigé.

Per contra, s’ha confirmat la baixa d’un dels puntals asconencs, amb la no continuïtat d’Albert Virgili. El davanter després de tres temporades a l’Ascó ha decidit no renovar, havent-se convertit amb 33 gols en el màxim golejador històric, des de la fundació del club l’any 2010. Virgili podría acompanyar a Iván Cristino, pels que s’ha interessat el CD Tortosa. També deixen el club asconenc, Edu Vives, Miki Massana, Montané, Joel Coch, Ivan de Nova i Asier Eizaguirre.