L’equip rapitenc ha encarrilat en la primera mitja hora, amb un joc vertical i efectiu que ha desbordat un Vilanova que, malgrat el que es jugava, ha començat molt apàtic. Sergi, Xavi i Òscar han culminat tres de les opcions locals amb el 3-0. Abans del descans, el Vilanova ha fet el 3-1 que li donava vida malgrat que ja sabia que el Castelldefels guanyava a Amposta i el Santboià ho feia a Igualada. O sigui, tot li anava malament.
A la represa, el Vilanova ha aconseguit el 3-2 i ha dominat però, amb els minuts, ha perdut força. La Rapitenca, amb espais, ha pogut sentenciar però no ha transformat dues ocasions clares. Els visitants han pogut empatar arran d’un penal que ha aturat Josué. En temps afegit, Peke ha marcat el 4-2. Bon final de lliga de la Rapitenca que amb Joan Pallarés ha guanyat els tres darres partits i s’ha salvat.

El tècnic del Vilanova, Dani Jimeno, avançava que no renovarà. Pallarés, tècnic local, comentava que hi ha bona predisposcisó per a fer-ho.

Autor: