La realitat és que la Rapitenca afronta un partit decisiu diumenge, a casa, contra el Reddis, per després visitar el Terrassa i acabar el campionat rebent un Vilanova que es jugarà l’ascens. L’estat de l’equip no és el que s’esperava en els plantejaments inicials i la responsabilitat és compartida, si bé la direcció esportiva, davant dels esdeveniments i per buscar canviar la dinàmica, ha pres una decisió assumint aquesta responsabilitat de que el conjunt rapitenc està lluny del lloc en què es confiava.

Fernando Garcia, director esportiu, comunicava que “és cert que l’equip mereix molt més pel joc que desenvolupa, sobre tot en els darrers partits, però els resultats manen i encara queda temps i l’únic que busquem és un revulsiu per revertir la inèrcia  actual. Agraïm a Crespo el seu treball insistint en què l’equip mereix més, però la realitat és aquesta”. Tot i que la directiva havia informat que Crespo seria l’entrenador fins el final de temporada, els resultats de la darrera jornada i la proximitat amb el descens directe han precipitat una decisió que també havia avançat Minut 91 la setmana passada. També es va avançar que Joan Pallarés, extècnic del Morell, era futurible per a la Rapitenca i aquesta informació s’ha confirmat perquè estarà al capdavant de l’equip en aquestes tres jornades finals i ja treballant per la temporada vinent.

Per últim, Nando Crespo, manifestava que “he d’acceptar la decisió de la junta, tot i que penso que l’equip en les darreres setmanes estava progressant i jugant bé, encara que els resultats no han estat el positius que mereixíem pel treball i el joc. Malgrat això, penso que haguéssim aconseguit la permanència en els partits que falten”.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez