Aquest 2016, la fira torna a formar part del grup de Fires del Llibre a Catalunya, que impulsa el Departament de Cultura, i aquesta serà l’única fira professional del llibre a la demarcació de Tarragona. Com a fet destacat i en la mateixa línia de professionalització, la Fira renova també l’acord amb Biblioteques de la Generalitat, a través del qual aquest organisme institucional ajudarà a adquirir lots de llibres d’autors i de temàtica ebrencs a les biblioteques de les Terres de l’Ebre, amb la qual cosa s’aconseguirà incrementar encara més la presència del llibre ebrenc a les biblioteques del territori.

Així mateix, ja podem anunciar que, després de l’experiència positiva de l’any passat, aquest 2016 la marca Llibre Ebrenc tornarà a ser present i tindrà un espai propi a la Setmana del Llibre de Barcelona, que se celebrarà durant el mes de setembre a Barcelona. L’objectiu és refermar aquesta marca que vol posar en valor la literatura i la producció editorial gestada o vinculada directament a les quatre comarques de l’Ebre i la seua àrea cultural d’influència.

Autor: