Teatre ‘Yerma’

Pàgina inicial/Teatre ‘Yerma’

novembre, 2020

29nov.19:0021:00Teatre 'Yerma'19:00 - 21:00 Població:Sant Carles de la Ràpita

Detalls de l'esdeveniment

Teatre 'Yerma', representació del drama de Federico García Lorca, que arriba a La Ràpita amb set intèrprets a escena de la companyia Projecte Ingenu, dirigits per Marc Chornet, i després de dos anys d'èxit a la cartellera de Barcelona.

Sinopsi:

La relació entre Yerma i el seu marit es va deteriorant perquè, encara que existeixi el desig, ella no aconsegueix quedar-se embarassada. La vida passa i la tristesa s'apodera de Yerma: la nostàlgia d'un possible amor d'adolescència que mai va esdevenir, el desencant de les amistats que s'allunyen pels fills, la pèrdua de la joventut i la llar conjugal que es converteix en una autèntica presó. Un cru retrat dels nivells més privats de la nostra societat on es esdevenen les tragèdies més reals, la tragèdia íntima de Yerma, la tragèdia de no poder desenganxar-se de seu propi cos. Una posada en escena contemporània, que reflexiona sobre la fecunditat dels nostres temps.

Preu:

  10€ | 8€ amb el Carnet cultural Venda d'entrades: dimarts i dijous, de 16 a 19h, a l'entrada de l'ajuntament. Dimecres i divendres, de 10 a 13:30h, a l'auditori. Diumenge, dia de la funció, a partir de les 17:30h.

Més

Go to Top