L'empresa ebrenca
Donum Deus impulsa les Primeres Jornades Gastronòmiques de Cabra Hispànica Salvatge a la Terra Alta.
En aquestes primeres jornades que es portaran a terme a l'hotel rural Les Capçades d'Horta de Sant Joan, hi participaran els restaurants; Miravall de Batea, així com El Bistrot
, Oniria i el Clàssic Oasi de Gandesa que cuinaran diferents plats amb la carn de cabra hispànica del massís del Port com a producte estrella de l'alta cuina.
En aquesta ocasió hi haurà tres restaurants convidats; La
Fábrica de Solfa de
Beceite,
Somnifabrick Somiar restaurant de
Valderrobres i el Parador Nacional de la Castillo de la
Zuda de Tortosa.
Els plats estaran maridats per vins de diferents cellers de la Terra Alta i Matarranya com són; Celler
Tarroné, Essència de Lluna, Joan Bada, Germans Balart, Celler Cooperatiu
Caterra, La Bruixa dels
Mudéfers, Herència Altes, Les Vinyes del Convent i
Venta d'
Aubert.
El dinar de presentació serà
el dimecres 25 de gener a Les Capçades, d'Horta de Sant Joan.