I Jornades Gastronòmiques de Cabra Hispànica Salvatge a la Terra Alta

25gen.(gen. 25)14:0005febr.(febr. 5)14:00I Jornades Gastronòmiques de Cabra Hispànica Salvatge a la Terra Alta(gener 25) 14:00 - (febrer 5) 14:00 CategoriaGastronomiaPoblacióHorta de Sant JoanComarcaTerra Alta

Detalls de l'esdeveniment

L'empresa ebrenca Donum Deus impulsa les Primeres Jornades Gastronòmiques de Cabra Hispànica Salvatge a la Terra Alta. En aquestes primeres jornades que es portaran a terme a l'hotel rural Les Capçades d'Horta de Sant Joan, hi participaran els restaurants; Miravall de Batea, així com El Bistrot , Oniria i el Clàssic Oasi de Gandesa que cuinaran diferents plats amb la carn de cabra hispànica del massís del Port com a producte estrella de l'alta cuina. En aquesta ocasió hi haurà tres restaurants convidats; La Fábrica de Solfa de Beceite, Somnifabrick Somiar restaurant de Valderrobres i el Parador Nacional de la Castillo de la Zuda de Tortosa. Els plats estaran maridats per vins de diferents cellers de la Terra Alta i Matarranya com són; Celler Tarroné, Essència de Lluna, Joan Bada, Germans Balart, Celler Cooperatiu Caterra, La Bruixa dels Mudéfers, Herència Altes, Les Vinyes del Convent i Venta d'Aubert. El dinar de presentació serà el dimecres 25 de gener a Les Capçades, d'Horta de Sant Joan.

Més

Dia i hora

Gener 25 (Dimecres) 14:00 - Febrer 5 (Diumenge) 14:00