setembre, 2021

04set.10:0012:00Festa de La Sega de l'Arròs 2021 a Sant Carles de La Ràpita10:00 - 12:00 Categoria:Fires i FestesPoblació:Sant Carles de la RàpitaComarca:Montsià

Detalls de l'esdeveniment

Vine a xalar de valent a la festa de la Sega de Sant Carles de la Ràpita! Tindrà lloc a la Fundació Plegadís el dissabte 4 de setembre, entre les 10.00 h i les 14.00 h. Hi podràs veure i aprendre com els pagesos feien la sega tradicional de l'arròs, amb els camals arremangats i segant l'arròs a mà, seguint els mètodes tradicionals transmesos generació en generació. A mes, podràs participar activament en la sega, entrant al camp tot seguint les explicacions de pagesos avesats en aquestes tasques.

A més, podràs gaudir de tot el ventall d'activitats que la Fundació Plegadis ofereix, com són, una mostra dels estudis de l'anellament d'ocells, visites a l'Aula i altres projectes de caire mediambiental que la fundació realitza, entre ell, el projecte de noctua, on veure en directe mussols i altres rapinyaires nocturns.

Per tal d'evitar aglomeracions, es realitzaran tres torns de visita d'una hora, amb una capacitat màxima de 30 persones. Per inscriure's s'ha de fer reserva prèvia la pàgina web enlarapita.com, i realitzar el pagament d'1€ per persona. Aquest donatiu es destinarà al projecte Noctua.

Horaris:

  • Primer torn 10h
  • Segon torn 11h
  • Tercer torn 12h

Preus:

1€ per persona (donatiu projecte recuperació fauna salvatge)

Duració aproximada: 1 hora

Informació adicional: Hi haurà tres torns per conèixer els projectes de la fundació i participar en la festa de la plantada que duraran una hora cadascun. Us podreu inscriure màxim 30 persones per torn.

14:00h: Taller/ degustació de cuina deltaica. I a partir de les 14.00h, consultar l'activitat del curs de cuina deltaica al tel. 616994030 *L'organització es reservarà el dret d'alterar el programa per causes meteorològiques o imprevistes.

Més

Go to Top