El restaurant Meleta de Romer, dirigit per la xef Gessamí Caramés, dona la benvinguda a la temporada 2025 amb una de les primeres activitats de l’any el ‘Tapa-Copa’. El pròxim 28 de març al vespre, just la setmana després de la reobertura del restaurant, se celebrarà un esdeveniment especial per gaudir de la seva gastronomia i de bons vins.
En aquesta ocasió, Meleta de Romer oferirà un ‘vespret’ amb una selecció de petites tapes d’alguns dels seus plats més emblemàtics, acompanyades de vins catalans seleccionats pel conegut bar de vins sobre rodes, The Wine Truck, l’únic d’aquestes característiques a Catalunya, que aparcarà el seu ‘truck’ (camió a l’estil Food Truck) a la terrassa per fer gaudir amb el seu servei informal i proper a winelovers i foodies.
Els assistents del Tapa-Copa podran degustar 10 tapes diferents i 10 vins de diverses regions i estils, amb música de fons per crear un ambient distès i informal. Els preus seran molt populars: les tapes i les copes de vi estaran disponibles per 3 euros per a les reserves anticipades fins al dia 26, i 4 euros per aquells que facin la reserva el mateix dia.
Amb un aforament limitat, es recomana fer la reserva amb antelació per garantir plaça.
Aquesta iniciativa neix després de l’èxit de propostes anteriors del restaurant, com el ‘Coctel Tapa’ o els tastos amb sommeliers de la zona, consolidant-se com una cita ineludible per als amants de la gastronomia i el vi.