L’Aldea acollirà aquest dissabte la setena edició del Maridatge Musical, una trobada que uneix els millors vins de la Terra Alta amb una selecció de tapes elaborades per reconeguts restauradors aldeans embolcallades de música en directe.
Enguany, els restaurants que participaran en el maridatge són la Masia Ullets Events, Restaurant La Vaqueria, Bar Restaurant Pòdium, Hèctor Roda Restaurant La Llar i Forners i Pastissers Muñoz. Cada tapa serà acompanyada pels vins de la Terra Alta, amb la presentació i explicació a càrrec de l’empresa Vi d’Origen, que guiarà els assistents en aquest recorregut gastronòmic per tal d’apreciar al màxim cada combinació.
Irene Negre, Regidora de Ciutadania de l’Ajuntament de l’Aldea, ha expressat la seua il·lusió per aquesta nova edició: “Un any més ja tenim el Maridatge Musical de l’Aldea en marxa, i el dissabte 16 de novembre us esperem a tots al Pavelló d’Esports per gaudir dels sentits i de tots els productes de la nostra terra, maridats amb els vins de la Terra Alta. És un plaer per als sentits al qual us convidem amb entusiasme, però recordem que les places són limitades i que podeu aconseguir l’entrada a l’Ajuntament de l’Aldea fins divendres 15 de novembre”.
La vetllada comptarà amb l’actuació en directe de la cantant Maria Jacobs, que posarà la banda sonora a l’esdeveniment, aportant-hi una atmosfera inigualable. Un cop finalitzat el maridatge, la festa continuarà amb una sessió musical a càrrec de DJ Pani.
L’esdeveniment tindrà lloc al Pavelló d’Esports de l’Aldea i les places són limitades. Es recomana als interessats que adquireixin la seua entrada com més aviat millor per assegurar la seua assistència a aquesta celebració dels millors productes i talents locals.
L’obertura de portes del Pavelló d’Esports serà a les 19:30 hores. L’aforament és limitat i les entrades es poden aconseguir únicament a l’Ajuntament de l’Aldea. El Maridatge disposarà de menú infantil i servei de guarda per als infants fins a la mitjanit.