La Policia Local de Tortosa ha reincorporat esta setmana quatre agents, després que hagen completat el període de formació durant nou mesos a l’Escola de Policia de Catalunya. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el regidor de Seguretat, Fernando Saporta, els han donat la benvinguda novament al cos i els han desitjat un bon servei. Així mateix els han agraït per avançat la dedicació i l’entrega que aportaran amb la seua faena, en benefici de la ciutadania de Tortosa. Així, amb la incorporació d’estos agents es vol refermar el cos de la Policia Local de Tortosa per a poder oferir un servei més reforçat als carrers de la ciutat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.