Dos ferits menys greus en un accident a la carretera C-42, al quilòmetre quatre, a l’alçada de Campredó, en direcció l’Aldea. El xoc per encalç ha estat entre un camió i un tractor. Tots dos han estat traslladats a l’Hospital Comarcal d’Amposta. Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident no ha afectat a la circulació, tot i que si que s’han format algunes cues en determinats moments. L’avís s’ha rebut quan faltaven pocs minuts per les nou i mitja del matí. Fins al llocs dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques, dos de Bombers i Mossos d’Esquadra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.