Móra la Nova torna a gaudir del sopar de germanor després de dos anys de pandèmia, un dels actes que fa de preludi de les Festes Majors. Els moranovencs i moranovenques ja estan a les portes de les Festes Majors que començaran el dia 5 d’agost amb el pregó i acabaran el dia 8 amb el tradicional castell de focs.

L’acte institucional que inicia les Festes Majors és el pregó i enguany l’encarregat de pronunciar-lo serà el moranovenc Yvan Castillo Sentís, un reconegut entrenador de porters de futbol a nivell professional. Abans d’aquest acte, el Club de Twirling i Banda de Tambors de Móra la Nova i els Gegants de Móra la Nova faran una cercavila pels carrers del poble acompanyant a les pubilles i hereus del 2021 i 2022, el pregoner i el consistori fins a l’Ajuntament on es farà el traspàs de bandes i faixes de les pubilles i els hereus.

Amb el pregó s’haurà donat inici a quatre dies de celebracions amb actes com la tradicional Festa del Riu, el conegut vermut passat per aigua, la XIII Festa Jove MLN amb el Va Parir Tour, les nits de ball o les Nits Blanques. Dilluns, 8 d’agost la vila s’acomiadarà de les festes amb un dia encara replet d’activitats, que tancarà amb els focs artificials, el concert de Les Montses i un DJ.

Autor: