Un dels al·licients del DeltaChamber Music Festival són els concerts individuals, un format innovador que va arribar en primícia a Espanya de la mà d’aquest festival en l’edició de 2020. Es tracta d’una sèrie de concerts on un oient i un músic es troben en intimitat musical. Una iniciativa que a més de crear una atmosfera en especial també vol apropar la música de cambra a les Terres de l’Ebre.

Els concerts individuals són una experiència única on es crea una atmosfera molt especial que intenta destapar les emocions més íntimes. Així, aquests concerts s’han convertit en una de les singularitats del DeltaChamber.

Aquests concerts individuals estan inspirats en la performance de Marina Abramovic, “L’artista és present” i el concepte es basa en un format de concert u a u desenvolupat per Volkenroda Summer Concerts.

Per a gaudir d’aquests concerts, els assistents han de pagar una entrada de 5 euros i poden gaudir de 10 minuts de música en solitari. Aquesta 7a edició compta amb la participació d’una vintena de músics internacionals i està dedicada a la fantasia. A més, aposta per les composicions imaginatives, sovint amb la combinació inusual d’instruments.

Autor: