El festival de cinema de la Terra Alta, In-FCTA, ha projectat este dimarts la pel·lícula ‘Alcarràs’ de Carla Simón, guanyadora de l’Ós d’Or. Els organitzadors han triat este film perquè tracta sobre uns jornalers que han d’abandonar les terres perquè hi ha de posar unes plaques solars. Una temàtica relacionada amb la problemàtica actual que es viu de la Terra Alta. Abans de la pel·lícula, s’ha projectat el curt ‘Mirage’, guanyador del festival MónFilmat. D’aquesta manera, ambdós festivals pretenen crear sinergies. Per l’edició d’enguany del certamen, l’organització ha apostat per descentralitzar els actes que es feien habitualment només a la plaça de l’Església de Bot. Per això, la jornada d’este dimarts ha transcorregut al Celler Herència Altés amb l’actor Jordi Díaz com a mestre de cerimònies amb la participació d’alguns actors d’Alcarràs i els organitzadors de Món Filmat.

Autor:

Periodista