El Jotacampus torna a omplir el Poblenou del Delta de cultura tradicional catalana. Durant 5 dies, els alumnes aprenen diferent disciplines com cant i dansa tradicional, percussió corporal o cordes. Classes impartides per professionals com Arturo Gaya o Carles Dénia, que a més comparteixen moments d’oci i improvisació en un marc incomparable, el Delta de l’Ebre.

Enguany s’hi ha esgotat les 60 places disponibles i es compta amb assistents de tots els racons del país i de la Comunitat Valenciana. Un campus que té una essència especial, on els alumnes aprenen a la vegada que comparteixen moments d’oci amb companys i professors. El Jotacampus ja és una de les activitats més destacades de l’estiu a l’àmbit cultural. Uns dies d’esbarjo i aprenentatge que ajuden a conservar la cultura tradicional dels països catalans.