Sant Jaume d’Enveja va donar ahir el tret de sortida a les festes majors i ho va fer amb la inauguració de les obres de millora del Casal Municipal, que acullen el recinte del ball. Les obres han consistit en un sistema de tancament lateral retràctil de la pista coberta, el què permetrà a les entitats del municipi poder utilitzar el casal per a fer activitats culturals i lúdiques durant tot l’any.

Aquestes obres han comptat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, que ha invertit un total de 30.000 euros. És per això que la inauguració oficial va anar a càrrec de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó.

Les obres han consistit a implantar un sistema de tancament lateral retràctil de la pista coberta, la qual cosa permetrà al teixit associatiu del municipi dur a terme activitats lúdiques i culturals durant tot l’any.

Així, el Casal municipal de Sant Jaume d’Enveja s’ha convertit en un espai clau per a la vida cultural i social del municipi, ja sigui durant la Festa Major o en les diferents activitats que s’hi duen a terme al llarg de l’any. El casal compta amb una pista coberta de gairebé 900 m² i una pista descoberta de 800 m². A més, aquest equipament municipal acull trobades, reunions, i activitats del teixit associatiu del municipi i d’aquelles persones que en necessiten fer ús.

 

Autor: