Un total de 660 xiquets i xiquetes, d’entre 3 i 14 anys, participen fins a mitan agost als Campus d’Estius organitzats per l’Ajuntament de Tortosa a les instal·lacions esportives del WIN Tortosa i el WIN Jesús. Uns campus que són plenament consolidats, com demostra el fet que les inscripcions van quedar completes al cap de poques hores d’haver-se iniciat: “Estem molt satisfets amb l’acollida que cada any tenen els campus que organitzem des del WIN i amb els quals oferim una manera distreta per tal que els xiquets i les xiquetes de Tortosa puguen passar un estiu ple d’activitats i poder conèixer gent”, ha explicat l’alcaldessa, Meritxell Roigé.

Del 27 de juny i fins al 12 d’agost, els participants als campus duran a terme diferents modalitats esportives. S’apleguen en cinc campus temàtics: un de futbol, un de dansa i ritme, un de pàdel, un de multiesport, i una nova incorporació, amb un campus de natura.

Com és habitual, els preus dels campus inclouen descomptes per a famílies nombroses, famílies monoparentals, infants amb els progenitors en situació d’atur, a més de descomptes per a persones amb discapacitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.