Les nits a la Baranova de Tivissa tornen amb la seva novena edició. Com en altres anys es duran a terme tots els dissabtes del mes d’agost i les temàtiques d’enguany seran la nit del jazz, la nit dels musicals, la nit de la lírica i la nit de la dansa. Així, l’Ajuntament de Tivissa vol fomentar els valors populars i tradicionals de la població. El consistori compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura i altres col·laboradors particulars.

La nit del jazz serà a càrrec de Sunset Dreams, a la nit dels musicals es farà un recorregut per les obres de teatre, sèries i pel·lícules musicals de tots els temps amb Salva Racero, Rakel Esteve i Jorge Varela la nit de la lírica anirà a càrrec de la reconeguda soprano Sara Blanch, Marc Sala i Josep Buforn i la cloenda d’aquestes nits serà amb la nit de la dansa, de la mà de l’Estudi de Dansa M. Carmen Gallardo.

Les entrades es podran adquirir a l’ajuntament o a la pàgina web www.turismetivissa.com. L’entrada de la nit del jazz i dels musicals tindrà un preu de 3 euros, l’entrada de la nit de la lírica valdrà entre 15 i 25 euros i la nit de la dansa tindrà l’entrada gratuïta. Les actuacions tindran límit d’aforament.

Autor: