Rubén Biarnés ja és oficialment el nou alcalde de Móra d’Ebre. Després de la renúncia de l’anterior alcalde, Joan Pinyol, ahir va tenir lloc el ple extraordinari en que es feia efectiu el traspàs. Un ple que va ser seguit per una cinquantena d’assistents i que va servir també per a que Lorena Sastre prengués possessió del càrrec de regidora. Biarnés va rebre els vots favorables dels grups de Junts per Móra d’Ebre, la CUP i TOTS i TOTES per Móra d’Ebre. En el discurs de presa de possessió el nou alcalde va tenir paraules de reconeixement per l’alcalde sortint i va prometre diàleg i respecte amb els partits de l’oposició.

El nou alcalde de Móra d’Ebre té, 49 anys, és diplomat en ciències empresarials per la URV i té postgraus en Assessorament financer i en Estalvi i inversió per la UPF. És treballador de banca. Fins al moment s’encarregava de les regidories de turisme, comerç, promoció econòmica i projectes estratègics de la capital de la Ribera d’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.