Aquest divendres, dissabte i diumenge a Canal Terres de l’Ebre podeu seguir, com cada cap de setmana, l’estrena de ‘L’Illa dels Flamencs’, el primer programa de ‘Destí 2030’, i també podreu seguir en directe la Presentació de Pubilles i Hereus de Roquetes. A més, ens desplaçarem fins Terrassa per assistir a la Diada Castellera de Festes Majors. I seguidament emetrem la Gran Final Nacional del Pica Lletres 2022 on hi participa el Col·legi Diocesà Sagrada Família de Tortosa. I ja el dilluns l’últim programa de la temporada de Minut 91. A continuació, repassem els programes més destacats:

🟩 Divendres 01 de juliol

🕚 A les 10h en directe 📆 L’Illa dels Flamencs. El magazín més fresc de les Terres de l’Ebre torna aquest divendres a Canal Terres de l’Ebre.

🕚 A les 20.30h en directe 📆 Presentació de Pubilles i Hereus de Roquetes.

🕚 A les 21.30h 📆 Destí 2030. 

🕚 A les 22h 📆 L’Illa dels Flamencs.

 

🟩 Diumenge 03 de juliol

🕚 A les 12.30h 📆 La Diada Castellera de la Festa Major de Terrassa.

🕚 A les 19.15h 📆 La Gran Final Nacional del Pica Lletres 2022. En aquesta Gran Final Nacional descobrirem qui és l’alumne que millor lletrejar de Catalunya, aquí a l’Ebre l’institut encarregat de representar-mos és el Col·legi Diocesà Sagrada Família de Tortosa. Aquesta edició està presentada per Joan Dausà , i es juga al Teatre de la Passió d’Esparreguera.

 

🟩 Dilluns 04 de juliol

🕚 A les 21.30h 📆 Minut 91. Michel Viñas tanca la temporada 2021-2022 aquest dilluns vinent amb l’última programa de tertúlia futbolera del territori.

 

I recordem que podeu seguir 🌐 en streaming tota la programació de Canal Terres de l’Ebre des de qualsevol lloc a https://ebredigital.cat/en-directe/

📲 Consultar la nostra programació a https://ebredigital.cat/graella/

📺 Recuperar tots els programes a https://ebredigital.cat/canalte/

👌 i seguir tota l’actualitat a les nostres Xarxes Socials:  FacebookTwitter i Instagram.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.