Canal Terres de l’Ebres estrena aquest divendres al vespre un nou programa, ‘Destí 2030’ que s’emetrà cada divendres a les 21.30h. Es tracta d’un programa de reportatges enfocat a explicar els objectius de desenvolupament sostenible i quines iniciatives es duen a terme al territori per garantir el futur sostenible del planeta.

La periodista de Canal Terres de l’Ebre encarregada de gestionar els diferents reportatges és la Rut Turch. Cada setmana ens aportarà una història de les nostres terres que compleix els Objectius de Desenvolupament Sostenible per al 2030 marcats per l’ONU. El primer reportatge tractarà com el canvi climàtic ha fet que a les Terres de l’Ebre es comenci a apostar pels cultius tropicals i subtropicals, com el kiwi i l’advocat.

‘Destí 2030’ tindrà 28 capítols de 30 minuts de durada cadascun. La Xarxa de Comunicació Local posa al servei del projecte la infraestructura de fibra perquè les quatre televisions emetin el programa conjuntament en la mateixa franja horària per l’oportunitat de servir a la cohesió territorial i pel seu alt interès per a la ciutadania.

La Diputació de Tarragona, que forma part de l’Acord Nacional per a l’Agenda 2030, ha adquirit un compromís ferm amb els ODS, incorporant-los de manera explícita al Pla de Mandat 2020-2023 i vinculant cada ODS als projectes i serveis que porta a terme.

D’aquesta manera, Canal Terres de l’Ebre se suma al compromís de la Diputació i l’ONU per assolir els grans reptes de futur, apropant als ebrencs i ebrenques els objectius per aconseguir-ho.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.