El Departament de Territori ha anunciat que ja s’han licitat tres nous trams de la carretera C-12 per implantar-hi el sistema 2+1. Este mecanisme consisteix en la formació d’un segon carril addicional en un sentit o altre de la circulació, alternadament, i la instal·lació d’una separació física entre sentits. Els nou trams triats són Ascó-Flix, Ginestar-Móra la Nova i Xerta-Benifallet. Pel que fa als trams ja anunciats anteriorment, el Tortosa a Amposta i el de Móra la Nova a Garcia, estarien en procés de finalització de redacció del projecte. La directora del Departament de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori a les Terres de l’Ebre, Lídia Pino, ha explicat que el cost de cada projecte de licitació se situa vora els 200.000 euros.

En la roda de premsa posterior al Consell de Direcció del Govern a les Terres de l’Ebre, Pino també ha anunciat que posaran a prova el transport a demanda a la Terra Alta.  Es tracta d’una modalitat en què els usuaris poden demanar que se’ls reculli, amb només 15 minuts d’antelació, a través d’una aplicació o per telèfon. Per definir les rutes, Vicepresidència ha encomanat un estudi que identificarà les necessitats i els fluxos habituals dels habitants de la comarca, dins i fora de la Terra Alta.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.