Canal Terres de l’Ebre emetrà la segona edició de ‘L’orgull’ que se celebrarà el dissabte 25 de juny al teatre El Molino de Barcelona, a les 22.30h. Brigitta Lamoure i Roger Font, presentador de Canal Terres de l’Ebre, conduiran ‘L’orgull’, realitzat per betevé i la Xarxa Audiovisual Local, un programa pel qual desfilaran artistes com la pianista i compositora Clara Peya, el grup Flamenco Queer o el duet barceloní Two Trya. Però, a banda de música, el xou també inclou el monòleg de l’humorista i formador en feminisme LGTBIQ+ Març Llinàs i una peça de dansa a càrrec del grup d’origen libanès Queer Falafel. 

També entrevistaran persones referents de l’entorn LGTBIQ+, com ara Empar Pineda, una de les activistes feministes amb més trajectòria, o l’activista gitano Iñaki Vázquez, que fa sis anys que està al capdavant del Moviment Associatiu Gitano de l’Estat espanyol.

L’objectiu d’aquesta producció es celebrar la diversitat sexual de gènere a través i persones que han persistit en la lluita per la llibertat del col·lectiu LGTBIQ+, i portar-ho a les televisions locals amb un programa especial com aquest. 

L’aposta de Canal Terres de l’Ebre es acostar als ebrencs i les ebrenques les temàtiques i els coneixements necessaris per normalitzar i integrar el col·lectiu LGTBIQ+ a la societat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.