Es presenta la 1a edició del festival RIU AVALL. Que es durà a  terme durant els propers mesos a les poblacions de La Serra  d’Almos, Garcia, Benissanet, Aldover, Vinebre i La Torre de  l’Espanyol

El festival, que compta amb el suport de tots Consells Comarcals de  les Terres de l’Ebre i el Departament de Cultura de la Generalitat de  Catalunya, pretén apropar la música clàssica majoritàriament, a les  poblacions de les Terres de l’Ebre que hi estiguin interessades, amb  l’objectiu de donar a conèixer tant un repertori molt interessant com  

músics i concertistes de les Terres de l’Ebre i la resta de Catalunya,  promoure la cultura musical del territori i crear un vincle entre  diverses poblacions amb l’Ebre com a denominador comú.  

Enviem cartell, llistat de poblacions participants en aquesta edició i  objectius. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.