Una trentena de famílies demanen a Educació obrir una nova línia de P3 a l’Escola del Temple. Denuncien que en les primeres assignacions no els ha tocat cap de les opcions escollides. Este divendres al matí la plataforma anomenada ‘Volem escollir l’educació dels nostres fills i filles’, s’han concentrat davant dels Serveis Territorials per a exigir una solució.

Això faria que xiquets i xiquetes residents al barri del Temple, s’haguessen de desplaçar a altres barris com el Rastre. “Volen enviar moltes famílies que no són ni d’este barri, que logísticament és complicat arribar, que està lluny. Moltes famílies són treballadores i són los iaios qui han de vindre a recollir els xiquets”, ha explicat el portaveu de la plataforma, Sergi Barreno.

Esta mateixa setmana, la plataforma ha aconseguir reunir-se amb els Serveis Territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre, però els han demanat “paciència” fins que no es resolguin totes les matriculacions.

Autor: