“Tria el sant Jaume que vols” és la campanya de reciclatge que ha engegat l’ajuntament de Sant Jaume i el COPATE per a conscienciar a la població de la importància de la selecció de la brossa. El municipi del Montsià començarà la recollida porta a porta els propers mesos tant per a veïns com per a grans productors com comerços o restaurants. L’objectiu de la campanya és informar de com serà aquesta recollida, a més de repartir un pack informatiu casa per casa que conté un petit contenidor, bosses de ràfia per a la selecció de la brossa i bosses biodegradables.

Durant les pròximes setmanes els santjaumers rebran a les seves cases de mans dels tècnics del COPATE el lot, a més de la informació sobre el nou sistema de recollida i una enquesta amb codi QR per a conèixer l’opinió sobre el servei que es posarà en marxa. La participació en l’enquesta és també una participació per al sorteig de quatre cartilles per a les festes majors del municipi.

L’EMD dels Muntells també formarà part de la campanya a partir del segon semestre de l’any possiblement, diuen des de l’organització, serà després de l’estiu i amb el mateix format i objectiu que la campanya que engega ara.