L’Escola Cinta Curto organitza una caminada solidària amb el Projecte Emma, l’alumnat del cicle mitjà d’aquesta mateixa escola manté el seu compromís solidari, i per això han organitzat una excursió per col·laborar amb la investigació contra el càncer de mama a les Terres de l’Ebre.

La caminada serà el pròxim divendres 27 de maig, a partir de les 17 hores, i recorrerà el barri de Ferreries, des de la plaça Francesc Macià, davant de l’Escola, on també tindrà lloc el final del trajecte. L’aportació mínima requerida és de 5 €, i les inscripcions es poden fer al següent formulari: https://agora.xtec.cat/ceipcintacurto/

Actualment, el Projecte Emma compta amb dues investigadores que s’han pogut contractar gràcies a iniciatives com la dels alumnes del cicle mitjà de l’Escola, i a la important implicació que la ciutadania de les Terres de l’Ebre ha demostrat durant la campanya del projecte.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.