El pròxim 4 de juny el Club de Natació Amposta celebrarà la 22a Travessia d’Amposta Nedant l’Ebre commemorant el 5è Memorial Manel Ayxendri. Després de dos anys d’absència obligada per la pandèmia torna la tradicional travessia a l’Ebre que es jugarà a la capital del Montsià, es jugarà el primer cap de setmana de juny. Aquesta competició constarà de dues curses, la primera és la curta de 500 metres per als joves nascuts entre els anys 2008 i 2010, i l’altra serà la travessia llarga de 2.005 metres per als participants més grans.

La Travessia del Riu està inclosa dins del circuit català de Travessies en aigües obertes de la Federació Catalana de Natació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.