L’actual alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez, es tornarà a presentar a les eleccions municipals del 2023 com a candidat independent. D’esta manera vol repetir la fórmula en què va guanyar en les darreres eleccions del 2015 amb la FIC. Suárez va deixar el PDeCAT després de ser cessat pel conseller Calvet l’abril del 2019.

Suárez ha explicat que durant este mandat han estat còmodes sota el paraigua de la FIC: “Hem estat durant tots aquests anys amb una posició molt còmoda i hem estat molt a gust. L’objectiu de les persones que constitueixen l’equip de govern és Riba-roja”.

“Estarem dins d’una formació política si aquesta serveix d’instrument per a la consecució dels objectius que tenim al nostre poble, sinó francament no ens interessen”, ha assegurat Antonio Suárez en el programa l’Entrevista de Canal Terres de l’Ebre. En les darreres eleccions, la FIC va aconseguir majoria absoluta arribant a 6 regidors.

Aquí pots veure l’entrevista sencera:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.