Josep Baubí avui dimarts a l’Entrevista ha remarcat la importància de la feina dels periodistes i la poca rellevància que en moltes ocasions se’ls hi dóna, ha afirmat que “la informació de qualitat té un preu i els periodistes han d’estar ben pagats“. A més, en nom del Col·legi de Periodistes, Baubí, ha fet una crida als diferents organismes encarregats de convocar rodes de premsa, i és que des del col·legi remarquen la importància de consultar contínuament l’aplicació que ells mateixos faciliten als responsables de premsa, per tal que no hi hagi un excés de rodes de premsa. Ja que “a les Terres de l’Ebre els mitjans són els que són, i de periodistes n’hi ha pocs. Baubí creu essencial que els comunicadors siguin els encarregats d’escollir que és i que no és notícia, ja que els col·legiats i col·legiades saben allò que és interessant i el que no ho és.

A més d’aquests suggeriments cap al sector comunicatiu, també ha parlat sobre la satisfacció que li dóna el fet de poder revalidar quatre anys més la seva candidatura a la presidència de la Demarcació de l’Ebre del Col·legi de Periodistes, i la importància d’aquest nou projecte, la creació de l’arxiu de memòria audiovisual que s’ha iniciat amb aquesta nova candidatura.

Consulta l’entrevista íntegra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.