Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta tornen als restaurants per maridar els menús de les Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, que se celebren a l’Ametlla de Mar del 29 d’abril al 15 de maig.

En esta onzena edició seran 15 els restaurants que se sumaran amb els seus menús a la celebració d’estes jornades que giren al voltant d’un dels millors productes gastronòmics del món, la tonyina roja del Mediterrani. Aquells que s’hi vulguen apropar podran gaudir de menús tant tradicionals com innovadors i on es podran trobar propostes gastronòmiques com ara mamitako de ventresca de tonyina, arròs melós de tonyina, sashimi de llom de tonyina amb salsa de cítrics o uns fideus rossejats amb tacs de tonyina.

A tots els restaurants s’ofereix un menú tancat que es maridarà amb les garnatxes blanques de la DO Terra Alta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.